Restaurant




21 september 2017

Gemarineerde zeebaars met savooikool, jus van rode wijn en pesto van mango
Gegrilde tarbot, met risotto van groenten en schuim van kreeft en gefrituurde oester


28 september 2017

Gemarineerde zeebaars met savooikool, jus van rode wijn en pesto van mango
Gegrilde tarbot, met risotto van groenten en schuim van kreeft en gefrituurde oester


5 oktober 2017

Zeeuwse oesters met een gelei van granaatappel en limoen
Kalfskroon met tempura van courgette en aïoli van zoete aardappel


12 oktober 2017

Zeeuwse oesters met een gelei van granaatappel en limoen
Kalfskroon met tempura van courgette en aïoli van zoete aardappel


19 oktober 2017

Lamsschouder met espuma van aardappel, karnemelk en mosterdzaad
Kabeljauwhaas met truffel en dooierzwammen


9 november 2017

"Wildfestival"
Tête pressée met gepekelde groenten
Gebakken reefilet met rode biet en uien


16 november 2017

"Wildfestival"
Tête pressée met gepekelde groenten
Gebakken reefilet met rode biet en uien


8 december 2017

“Galadiner in Thermae Palace Oostende “
Wedstrijd beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen (voorbereiding)


30 november 2017

Zeebaars met kaffir, mossel en avocado
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel, lectine en parelcouscous


14 december 2017

Zeebaars met kaffir, mossel en avocado
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel, lectine en parelcouscous


21 december 2017

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet, crème van venkel en aardappelchampignon


11 januari 2018

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet, crème van venkel en aardappelchampignon


1 februari 2018

“Kreeftenfestival”
Bretoense kreeft met vanille, butternut en kaviaar
Gyoza van kreeft, dukkah, gerookte schorseneer en jus van schaaldieren


8 februari 2018

“Kreeftenfestival”
Bretoense kreeft met vanille, butternut en kaviaar
Gyoza van kreeft, dukkah, gerookte schorseneer en jus van schaaldieren


22 februari 2018

Sint-jacobsvruchten met zalf van aardpeer en gouda
Gebrande zeebarbeel met geplette aardappel, spinazie en jus van karnemelk


1 maart 2018

Sint-jacobsvruchten met zalf van aardpeer en gouda
Gebrande zeebarbeel met geplette aardappel, spinazie en jus van karnemelk


8 maart 2018

Makreel in hooi gerookt
Gebakken langoustine met ravioli van rammenas, venkel en mosterdcrème


15 maart 2018

Makreel in hooi gerookt
Gebakken langoustine met ravioli van rammenas, venkel en mosterdcrème


22 maart 2018

"Schaal- en schelpdierenfestival"
Oester geserveerd als gin & tonic
Gebakken pieterman met millefeuille van knolselder en adijvie, , waterkers, mousseline en venusschelpen


29 maart 2018

"Schaal- en schelpdierenfestival"
Oester geserveerd als gin & tonic
Gebakken pieterman met millefeuille van knolselder en adijvie, , waterkers, mousseline en venusschelpen


26 april 2018

Waterzooi van kabeljauwwangen
Asperges met kwartel, gepocheerde kwarteleitjes en maltezerschuim


3 mei 2018

Waterzooi van kabeljauwwangen
Asperges met kwartel, gepocheerde kwarteleitjes en maltezerschuim


17 mei 2018

“Aspergefestival”
Risotto van gedopte erwtjes, gemarineerde asperges, wei van yoghurt, muntolie en mierikswortelroom
Asperges alla carbonara
 


24 mei 2018

“Aspergefestival”
Risotto van gedopte erwtjes, gemarineerde asperges, wei van yoghurt, muntolie en mierikswortelroom
Asperges alla carbonara