Restaurant DE VIGNERON

Reserveer telefonisch: 059 700 710

Open op de voorziene data telkens van 19 u tot 22 u. 

Menu: € 35
Menu met aangepaste wijnen: € 45 (1 glas wit, 2 glazen rood)

Dit is een educatief restaurant: gelieve het sluitingsuur van 22 u te respecteren.
Betalen kan enkel met bancontact.

 

8 december 2017

“Galadiner in Thermae Palace Oostende “
Wedstrijd "Beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen" 


30 november 2017

Zeebaars met kaffir, mossel en avocado
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel, lectine en parelcouscous


14 december 2017

Zeebaars met kaffir, mossel en avocado
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel, lectine en parelcouscous


21 december 2017

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet, crème van venkel en aardappelchampignon


11 januari 2018

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet, crème van venkel en aardappelchampignon


1 februari 2018

“Kreeftenfestival”
Bretoense kreeft met vanille, butternut en kaviaar
Gyoza van kreeft, dukkah, gerookte schorseneer en jus van schaaldieren


8 februari 2018

“Kreeftenfestival”
Bretoense kreeft met vanille, butternut en kaviaar
Gyoza van kreeft, dukkah, gerookte schorseneer en jus van schaaldieren


 

1 maart 2018

Sint-jacobsvruchten met zalf van aardpeer en gouda
Gebrande zeebarbeel met geplette aardappel, spinazie en jus van karnemelk


8 maart 2018

Makreel in hooi gerookt
Gebakken langoustine met ravioli van rammenas, venkel en mosterdcrème


15 maart 2018

Makreel in hooi gerookt
Gebakken langoustine met ravioli van rammenas, venkel en mosterdcrème


22 maart 2018

"Schaal- en schelpdierenfestival"
Oester geserveerd als gin & tonic
Gebakken pieterman met millefeuille van knolselder en adijvie, , waterkers, mousseline en venusschelpen


29 maart 2018

"Schaal- en schelpdierenfestival"
Oester geserveerd als gin & tonic
Gebakken pieterman met millefeuille van knolselder en adijvie, , waterkers, mousseline en venusschelpen


26 april 2018

Waterzooi van kabeljauwwangen
Asperges met kwartel, gepocheerde kwarteleitjes en maltezerschuim


3 mei 2018

Waterzooi van kabeljauwwangen
Asperges met kwartel, gepocheerde kwarteleitjes en maltezerschuim


17 mei 2018

“Aspergefestival”
Risotto van gedopte erwtjes, gemarineerde asperges, wei van yoghurt, muntolie en mierikswortelroom
Asperges alla carbonara
 


24 mei 2018

“Aspergefestival”
Risotto van gedopte erwtjes, gemarineerde asperges, wei van yoghurt, muntolie en mierikswortelroom
Asperges alla carbonara