Beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen 2017

Wie strijdt mee naar de titel van ‘Beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen 2017’?

Op 8 december 2017 organiseert CVO DE AVONDSCHOOL Oostende voor de eerste maal een wedstrijd voor ‘Beste kok van het volwassenenonderwijs Vlaanderen 2017’. Deze ‘battle’ vindt plaats in de Horeca-afdeling van CVO DE AVONDSCHOOL Oostende, Leopold III-laan 1 te Oostende, met aansluitend een galadiner in het Thermae Palace Hotel te Oostende.

Alle afgestudeerde koks of koks in opleiding van een CVO, Syntra of VDAB uit Vlaanderen kunnen meedingen naar deze felbegeerde titel. De manier om talent uit het volwassenenonderwijs in de schijnwerpers te zetten. The battle

Het thema van de wedstrijd is ‘creatief en innovatief met varkenswangetjes’. De deelnemers moeten eerst schriftelijk een innovatief en creatief recept met varkenswangen insturen en dat uiterlijk tegen 26 oktober 2017. De ingezonden recepten worden vervolgens beoordeeld door een leesjury waaruit 6 finalisten genomineerd worden. De finale op 8 december 2017 zal bestaan uit het bereiden van het ingezonden recept, gevolgd door een opgelegde proef. Roger van Damme zal hierbij de finalisten coachen in de keuken tijdens de wedstrijd.

De gerechten zullen beoordeeld worden door professionele en gevestigde chef-koks zoals Wout Bru (chef-kok bij Chez Bru), Bartel Dewulf (bekend van de jury uit 'Mijn Restaurant'), Lieven Lootens (beste groentenkok van België) en Iain Wittevrongel (sterrenchef van Ten Bogaerde Koksijde).

’s Avonds, op het galadiner in Hotel Thermae Palace in Oostende, zal de winnaar bekendgemaakt worden.


Wil je weten wie de winnaar wordt?

Schrijf je dan in voor het galadiner op vrijdag 8 december in het Thermae Palace In Oostende.
Het inschrijvingsformulier en prijzen vind je hier.